HAPPY ASMARA - SALAH PILIH ( Official Music Video )

1 Просмотры
Издатель
HAPPY ASMARA - SALAH PILIH ( Official Music Video )

Title : Salah Pilih
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Alan Kasaji & Daru Jaya (Ndarboy Genk)
Arr : Deden Mahardian
Produksi : Adhigana Music
Location : Luv Kitchen Lounge Kediri

Lirik :
Jaremu aku mung siji sijine
Sing bakal mbok tresnani sak lawaseNanging opo bukti, kabeh mung sewates janji
Nyatane ono sing liyo ning mburi

Yen pancen kowe seneng karo dekne
Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali
Kowe ra sah nggolek i
Uwes kadung loro ati
Mergo kowe sing njalari

Senajan abot sanggane
Kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir
Cen aku sing salah (aku sing salah)

Aku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso
Nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane

Wes ora usah dibacutno
Timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh



#HappyAsmara #SalahPilih #AdhiganaMusic


Produksi : Adhigana Music

Fb : Adhigana
Ig : @adhiganamusic
Категория
Клипы
Комментариев нет.